22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - ASTIR PALACE ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Adidas_tshirt.focus-860x570

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ του Ladies Run είχε φέτος την υπογραφή της  adidas – της εταιρείας που πρωτοπορεί και καινοτομεί παρουσιάζοντας πάντα τα καλύτερα είδη running παγκοσμίως.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ για runners, διαθέτει ειδική ύφανση που απομακρύνει τον ιδρώτα, ενώ αθλείστε. Επιπλέον, είναι το πρώτο «tech» t-shirt που δημιουργείται αποκλειστικά για έναν αγώνα στην Ελλάδα, και διαθέτει γυναικεία «μεσάτη» γραμμή και V λαιμόκοψη.  

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ με σορτσάκι ή running κολάν, σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, όπως στο τζόκιννγκ, στο γυμναστήριο και φυσικά στον αγώνα. Και μην ξεχνάτε ότι είναι σημαντικό να φοράτε πάντα τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια. Η adidas συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή της Adi Dassler, ο οποίος οραματίζονταν να προσφέρει σε κάθε αθλητή το ιδανικό παπούτσι για το άθλημά του, προτείνει για το τρέξιμο, το energy boost: Ένα παπούτσι που με την καινοτομική τεχνολογία του, προσφέρει επαναστατική επιστροφή ενέργειας και δίνει πολλαπλάσια ώθηση στο δρομέα για να επιτύχει το στόχο του. 

Η ADIDAS ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ πάντα δίπλα στους δρομείς ανεξάρτητα από το επίπεδο και τη φυσική τους κατάσταση: Έχοντας δημιουργήσει τη δική της ομάδα από δυναμικούς δρομείς, την adidas running team αλλά και τη σειρά των πιο ανεβαστικών running events στην πόλη, τα «adidas open run», επέλεξε φέτος να στηρίξει και το γυναικείο δρομικό κίνημα μέσω του πρώτου αγώνα για γυναίκες!
 Run_like_a_lady
Arion_logo
Accomodation partner

Adidas_logo

SPORTS PARTNER
Chiquita_logo
Official Snack

Holmes_logo

WELLNESS PARTNER

Ergo_logo

INSURANCE PARTNER

Astir_marina_logo

ΥΠΟ ΤΗ ΑΙΓΙΔΑ

Iatriko_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Lifeguard_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Avra_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Gu_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Newrun_logo

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Desmos

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Vvv_logo

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ