22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - ASTIR PALACE ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Message.focus

ΦΕΤΟΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ και συνεργάστηκε με το σωματείο "ΔΕΣΜΟΣ", που στελεχώνεται από μία ομάδα νέων, δυναμικών γυναικών και έχει σκοπό τη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

5€ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ διατέθηκαν, μέσω του "ΔΕΣΜΟΥ" στους "Γιατρούς του Κόσμου". Χάρη στην ευγενική τους συμμετοχή στο LADIES RUN οι δρομείς βοηθούν να πραγματοποιηθούν για ένα ολόκληρο έτος περισσότερες από 2.000 γυναικολογικές εξετάσεις και γυναικολογικοί έλεγχοι στα Ανοιχτά Πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου σε Αθήνα και Πέραμα.
 

Ο "ΔΕΣΜΟΣ" ΣΤΟΧΕΥΕΙ στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος –των περισσευούμενων αγαθών που έχουμε είτε ως εταιρείες, είτε ως ιδιώτες– καθώς και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ASTIR PALACE που έλαβε μέρος στον αγώνα πρόσφερε τα χρηματα που θα συγκέντρωσε από τη συμμετοχή της στον αγώνα, στη UNICEF, τον κορυφαίο οργανισμό για τα παιδιά παγκοσμίως. Τα χρήματα θα αξιοποιηθούν, στο πλαίσιο της διεθνούς συνεργασίας του ομίλου Starwood με τη Unicef, σε εκπαιδευτικά προγράμματα στη Νιγηρία και στο Καμερούν. 

http://desmos.org/

ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑ, Δημάρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης:
"Η φιλοξενία του αγώνα Ladies Run, αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Είμαι περήφανος γιατί η πόλη μας έχει την ευκαιρία μέσα από αυτή τη μοναδική διοργάνωση, αφενός να προβάλλει τις ξεχωριστές ομορφιές της. Αφετέρου να προάγει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και παράλληλα, να αναδείξει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τη σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και στήριξης σε ευγενείς κοινωφελείς σκοπούς". 

Run_like_a_lady
Arion_logo
Accomodation partner

Adidas_logo

SPORTS PARTNER
Chiquita_logo
Official Snack

Holmes_logo

WELLNESS PARTNER

Ergo_logo

INSURANCE PARTNER

Astir_marina_logo

ΥΠΟ ΤΗ ΑΙΓΙΔΑ

Iatriko_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Lifeguard_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Avra_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Gu_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Newrun_logo

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Desmos

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Vvv_logo

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ