22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - ASTIR PALACE ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Abc

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ στον αγώνα εκατοντάδες γυναίκες με επιμονή και θετική ενέργεια έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας κόντρα στις δυσκολίες της εποχής.

TΟ LADIES RUN, δεν είναι απλά άλλος ένας αγώνας δρόμου. Δυναμικές δρομείς έτρεξαν με σκοπό να εμπνεύσουν αλλά και να στηρίξουν άλλες γυναίκες. Χάρη στη συμμετοχή τους στον αγώνα βοήθησαν, μέσω του φιλανθρωπικού σωματείου ΔΕΣΜΟΣ, να προσφερθούν πάνω από 2.000 γυναικολογικές εξετάσεις στα ανοικτά πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου, σε Αθήνα και Πέραμα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ έλαβε χώρα στις 10 το πρωί της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, στο ομορφότερο ίσως σημείο της Αττικής, στο Λαιμό της Βουλιαγμένης.


ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ αγνωνίστηκαν σε δύο αποστάσεις (5&10χλ.) που είχαν ως αφετηρία και τερματισμό το εμβληματικό συγκρότημα του «Αστέρα».ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, η έναρξη, ο τερματισμός, οι απονομές καθώς και η γραμματεία του αγώνα φιλοξενήθηκαν εντός του παραδεισένιου συγκροτήματος του Astir Palace.Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ χρονομετρήθηκε  με ηλεκτρονικό τσιπάκι από την εταιρεία Championchip που εγγυάται τα αποτελέσματα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

O 7 ΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδας στο μαραθώνιο, Νίκος Πολιάς, ήταν παρών στον αγώνα για να επιβλέψει τη χρονομέτρηση και την αξιόπιστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων. 

ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ειδικευμένοι προπονητές των Holmes Place συμβούλευαν τις δρομείς σε ό,τι είχαν ανάγκη, ενώ εθελοντές τις εμψύχωναν «φορώντας» το καλύτερό τους χαμόγελο!


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, οι personal trainers των Holmes Place προσκάλεσαν όλες τις δρομείς σε ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας στο γρασίδι του Αστέρα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:
Τη διοίκηση της
 Τροχαίας Ελληνικού
Τη διοίκηση της Δημοτικής Αστυνομίας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Τη διοίκηση του Λιμεναρχείου Βουλιαγμένης,
Τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών
Για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Run_like_a_lady
Arion_logo
Accomodation partner

Adidas_logo

SPORTS PARTNER
Chiquita_logo
Official Snack

Holmes_logo

WELLNESS PARTNER

Ergo_logo

INSURANCE PARTNER

Astir_marina_logo

ΥΠΟ ΤΗ ΑΙΓΙΔΑ

Iatriko_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Lifeguard_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Avra_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Gu_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Newrun_logo

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Desmos

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Vvv_logo

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ