22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 - ASTIR PALACE ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Wellness.focus

ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, μπορείτε να πετύχετε πολλά: Να καθυστερήσετε τα σημάδια της γήρανσης, να μειώσετε το στρες, να ελέγξετε το βάρος σας, να βελτιώσετε την ποιότητα της καθημερινότητάς σας, να ζήσετε καλύτερα και περισσότερο.

ΓI' ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ «LADIES RUN» σημαίνει χαμόγελο, θετική ενέργεια και φυσικά ενδορφίνες (οι ορμόνες της ευεξίας). «Συνοδοιπόρος» μας (και) τη φετινή χρονιά ήταν η πιο premium αλυσίδα γυμναστηρίων παγκοσμίως, τα Holmes Place. Μέσα από μια δυναμική ομάδα γυμναστών σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, πρόσφεραν τόσο  «αγωνιστικές» συμβουλές στις δρομείς όσο και ψυχολογική υποστήριξη για να ξεπεράσουν τα όρια τους.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ, εξειδικευμένοι προπονητές των Holmes  Place εκτέλεσαν ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων, στο γρασίδι του «Astir Palace» χαρίζοντας ταυτόχρονα τόνωση και ξεμούδιασμα. Στο «Ladies Run» δεν τρέξαμε μόνο για την επίδοση, αλλά -κυρίως- για να νιώσουμε όμορφα. 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΗΣ στο Ladies Run 2013, κάθε συμμετέχουσα κέρδιζε 7 ημέρες ευεξίας στα Holmes Place για να απολαύσει όλες τις εγκαταστάσεις του Club της επιλογής της, όπως Gym, Πισίνα, Ομαδικά Προγράμματα Studio (Pilates, Yoga, Δυναμικά, Spinning, Aqua, κ.ά.), σάουνα, χαμάμ, πολυτελή αποδυτήρια και premium service! 

ΟΙ 20 ΠΡΩΤΕΣ LADIES που δήλωσαν συμμετοχή, κέρδισαν επιπλέον 15 ημέρες εξειδικευμένης προπόνησης για την προετοιμασία τους στον αγώνα.

Run_like_a_lady
Arion_logo
Accomodation partner

Adidas_logo

SPORTS PARTNER
Chiquita_logo
Official Snack

Holmes_logo

WELLNESS PARTNER

Ergo_logo

INSURANCE PARTNER

Astir_marina_logo

ΥΠΟ ΤΗ ΑΙΓΙΔΑ

Iatriko_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Lifeguard_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Avra_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Gu_logo

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Newrun_logo

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Desmos

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Vvv_logo

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ